Dags att seeda dig inför loppet

Förberedelserna inför Tjurruset 2014 är i full gång och varje dag smids planer, för såväl hinder som bansträckning och andra nyheter som skall göra årets upplaga till den bästa! I år är vår stora utmaning inför Tjurruset, att se till så att du som deltagare får en så bra start som möjligt, för att sedan kunna ta dig ut på ett äventyr att minnas resten av livet!

Nyhet inför årets lopp är att det kommer ske fler startskott, vilket innebär att det blir fler startfållor. För att alla ska delta på samma premisser och villkor är det viktigt att du som deltagare seedar dig rätt. Att seeda sig handlar om att uppge den tid du springer på en slät mil, för att vi sedan skall kunna placera in dig i rätt startfålla.

http://tjurruset.com/loppen/tjurruset/startlista/ kan du se vilken seedningstid du har efter din anmälan. Står det ingenting, eller 90, så är du oseedad och startar sist i fältet, längst bak. Skicka ett e-post meddelande till tavling@ifgota.se ifall du vill ändra eller lägga till en ny seedningstid.

Varmt välkommen till Norra Fältet och I2-skogen den 13:e september!
/Ellinor