17 september smäller det!

Hög tid att säkra din plats i årets skitigaste lopp!

Precis som tidigare år håller trenden i sig och det är hårt tryck på platserna i Tjurruset. Skynda dig att säkra din plats. Direkt till anmälan

eld snorkel

Testa skor från Salomon när du springer Tjurruset

S-Lab Speed S-Lab Wings SG

Vi tar återigen upp det mycket uppskattade samarbetet med Salomon som kommer finnas på plats tillsammans med XXL i tält på arrangemangsområdet. Som deltagare i Tjurruset har du exklusivt möjlighet att testa toppmodellerna S-lab Speed och S-lab Wings SG under loppet.

Salomon XXL

 

Vill du vara med och sätta ditt avtryck på årets bana?

Vi lovar dig en riktigt utmanande och rolig bansträckning med många bra publikplatser i årets upplaga. Vill du och ditt företag vara med och sponsra ett hinder och därmed också vara delaktig i utformningen av hindret? Kontakta IF Göta Karlstad på partneransvarig@ifgota.se så berättar vi mer.

/Jennie Persson