2000 deltagare anmälda till Tjurruset 16/9

Vi har nu passerat 2000 anmälda deltagare men det finns fortfarande chans att anmäla sig. Vi drar sträcket vid 3500 deltagare och vill uppmana alla som vill ha en spännande utmaning att anmäla sig så snart som möjligt för att säkra sin plats i årets lopp. Ett första test av årets bana är gjord och vi i IF Göta arbetar nu med att säkerställa att det blir en utmanande och rolig bana även i år.

Vill du toppa upplevelsen lite extra vill vi tipsa om våra snygga specialdesignade Tjurruset tights som fortfarande finns i lager. Du hittar dem genom att klicka på länken.

Vi vill också passa på att tipsa om att ladda inför Tjurruset genom att se på friidrott i världsklass på Tingvalla IP den 25/7. Svenska världstjärnor samt internationella idrottare kommer till Karlstad för att testa formen inför kommande VM. Du som är anmäld till Tjurruset kan köpa ståplats biljetter till tävlingen till rabatterat pris. Ord. Pris 150:- Tjurruset pris 120:-. Mejla partneransvarig@ifgota,se för att köpa din biljett. Uppge ”Tjurruset”, ditt namn och personnummer så hittar vi dig i startlistan. Välkomna!

Klicka på bilden för att läsa mer om tävlingen