Tjurrusveckan är här!!

Väntan är snart över. Tjurruset veckan är äntligen här. På lördag går startskottet för 2017 års upplaga av Tjurruset i Karlstad. Vi på IF Göta kan stolt välkomna alla deltagare och publik till Norra Fältet och I2-skogen i Karlstad.

Efter starten vid KMTI uppmanar vi de som vill se deltagarna under loppet bege sig till Sannakorset, det tar inte lång stund att promenera dit och därifrån kommer det finnas bra platser att se löparna passera längs banan mer än en gång.

Kom gärna förbi arrangemangsområdet på Norra fältet och se målgången och samtidigt hälsa på våra samarbetspartners som finns på plats under dagen.

Vi vill trycka lite extra på snitslingen av banan. Som deltagare är det viktigt att du är uppmärksam på markeringar och pilar för att du på ett säkert och enkelt sätt ska hitta ute i skogen. Vi använder oss till största delen av ATA-band för att snitsla upp banan.

Vi har publicerat ett PM med viktig information till alla deltagare och även publik som är bra att kika i innan start på lördag. Du hittar PM:et via denna länk.

Nummerlappsutdelning: Sker på Norra fältet på lördag 16 september från kl 09.00. Det beräknas komma mycket folk till området så kom i tid. Vi ber er ha ert startnummer redo när ni hämtar ut er nummerlapp. Denna finner ni i startlistan på vår hemsida. Klicka på länken för att komma direkt till startlistan.

Vi vågar lova att det kommer bli ett lopp värt att minnas, så återigen, välkomna till årets skitigaste löparfest!