Nyhetsbrev vecka 34

                     
Har du inte anmält dig ännu? GÖR DET!
Tjurruset i Karlstad den 15 september närmar sig med stormsteg. Med mindre än 1 månad kvar till loppet är det dags att säkra din plats i loppet. Ta med dig vännen, kollegan, familjemedlemmen eller kanske antar du utmaningen på egen hand? Oavsett så vill du inte missa årets skitigaste löparfest.
Vi fortsätter vårt fina samarbete med Räddningstjänsten i Karlstad och vi vågar lova att de har roliga och utmanande planer för våra deltagare.
Banarbetarna börjar sätta de sista pusselbitarna och vi tror att årets bana kommer bli riktigt rolig.
Vi är snart 2500 deltagare vilket innebär att det endast finns 1000 platser kvar. Vi tycker det är fantastiskt kul att så många vill vara med och uppleva Tjurruset tillsammans med oss.
Håll utkik på vår facebook sida för att få de allra senaste nyheterna! Klicka på ikonen så kommer du direkt till sidan.
Kalvruset/ Minikalvruset
Skolorna är igång och det är dags att börja terminen på bästa möjliga sätt. Kalvruset är ett ca 3 km långt lopp för barn/ungdomar födda mellan 2004-2009. Ni möts av lera, skog, hinder och andra utmaningar som sätter både kondition, koordination och problemlösningen på prov. För de lite yngre barnen födda upp till 2010 har vi Minikalvruset där det finns möjlighet att välja mellan en bana på  ca 200 m eller ca 400 m. Även våra mindre deltagare kommer att stöta på hinder, vatten och lera längs vägen. Anmälan görs via får hemsida. Klicka på länken för att komma direkt dit.
Tjurruset Tights
Våra populära Tjurruset tights finns att beställa via vår hemsida. Klicka dig in och läs mer om hur du beställer.
  
Observera att det finns begränsat antal storlekar så det är först till kvarn som gäller.