Tack för i år!

Tjurruset 2023 går till historien som ett av de tuffaste loppen någonsin!

Ni som tog er igenom leran i I2-skogen kan stoltsera med en prestation utöver det vanliga, ni är riktiga hjältar. Segertiden på 55 minuter, den längsta någonsin, vittnar om detta. Kalvrusen blev också tuffa och det var härligt att få möta alla glada barn över mållinjen, lyckliga över att ha bemästrat banan.

Samtliga resultat finns samlade här!

Tack igen till alla funktionärer och partners för att ni gör detta möjligt! Tack KMTI, COOP Värmland, NWT, Jordells, Mejeritransporter, Bergnäset, Stena, Karlstad hyrservice, Lecab, Citytryck, Räddningstjänsten och Karlstad kommun för att ni bidrar till ett unikt lopp!

Här finns en film från loppet signerad en av våra partners Solsta Foto, mycket nöje!

Bilder från evenemanget finns här, hjälp oss att fylla sociala medier med era favoritbilder, tagga gärna #tjurrusetkarlstad

Medaljer Kalvrus och Minikalvrus

Vi hade fler efteranmälningar än någonsin i Kalvrusen. Därför tog medaljerna slut och några blev tyvärr utan. Vi har beställt nya så om ni saknar medalj från något av loppen maila oss på tavling@ifgota.se så hjälper vi er med det.

Till sist, välkomna igen nästa år! Vi återkommer snart när anmälan öppnar för 2024!

Tillsammans skapar vi landets lerigaste upplevelse!