Tjurruset 14 september 2024

Nu är det snart dags för ett nytt år, nya målsättningar och framförallt ett nytt Tjurrus! Tjurruset kommer arrangeras den 14e september 2024, boka in datumet i era kalendrar och häng med på årets skitigaste löparfest! Anmälan har förberetts och är nu öppen, det är bara att gå in och anmäla sig via länken: Anmälan till årets skitigaste löparfest!

Här har du en perfekt sista minuten julklapp till nära och kära eller kanske till dig själv! En julklapp med lite extra motivation för att få ett hälsosamt och aktivt 2024!

Behöver du hjälp med att komma igång med löpningen så är du varmt välkommen till IF Götas löpgrupper där vi har något för alla nivåer, från att bara vilja röra på sig till att springa riktigt fort. Kom och testa, du kan läsa mer om arrangörsföreningens löpargrupper genom att klicka här.

Tillsammans skapar vi landets lerigaste upplevelse!

God jul och Gott nytt år!