Nedräkningen har börjat!

Om bara några få dagar är det ÄNTLIGEN dags för Tjurruset, Kalvruset och Miniklavruset. Årets skitigaste löparfest!

Banläggarna hälsar att de är mycket nöjda med årets Tjurrusetbana som kommer att bli en riktig utmaning för deltagarna. Även för kalvarna blir det några blöta och leriga passager och flera roliga hinder. Miniklavarna slipper den värsta leran men kommer mötas av roliga hinder längs banan.

PM/Startbevis

När du ska hämta ut din nummerlapp är det bra om du har med ditt Startbevis, på det står ditt startnummer. Har du tappat bort det går du in i startlistan och kollar upp dit startnummer så att du kan uppge ditt startnummer när du ska hämta din nummerlapp. Om du kommer utan Startbevis, se till att kunna legitimera dig.

Har du inte fått ditt PM/Startbevis, gå in i startlistan och kolla så att du är med. Är du med kollar du vilket startnummer du har så att du kan uppge det när du hämtar din nummerlapp. Du kan läsa Tjurrusets PM här på hemsidan(PM_Tjurruset_2013). Där står allt du behöver veta inför den 14 september. Har du anmält dig men saknar ditt namn i startlistan, kontakta vårt kansli på 054 21 23 27.

Nummerlappssutdelning från 09.00

Innan det är dags för start behöver du som deltagare hämta ut din nummerlapp. Det gör du från klockan 09.00 på arrangemangsområdet på Norra Fältet. Var gärna där i god tid då det kommer att bli mycket folk. Dessutom ska deltagare i Tjurruset ta sig de 800 meterna från arrangemangsområdet till starten på Säterivägen (utanför KMTI).

Starttider

Först att starta är Minikalvarna. De har drop-in mellan 11.30-15.30. Du hämtar din nummerlapp och köper start till loppet i ett tält som ligger i anslutning till Minikalvbanan. Klavruset startar klockan 13.00 och starten går på Norra Fältet. Uppvärmningen som hålls av KMTI kommer att starta 12.45. Dagens stora final, Tjurruset, startar 14.00 på Säterivägen.

Mer information hittar du i vårt PM:

PM_Tjurruset_2013

Lycka till med uppladdningen så ses vi på lördag!

_DSC8061