Anmälan för Tjurruset 2019 är nu öppen

Välkomna till 2019 års skitigaste löparfest i Karlstad som idag öppnar dörrarna för anmälan!
Tjurruset i Karlstad kommer 2019 att arrangeras den 14 september och vi hoppas att ni vill komma tillbaka till oss för att återuppleva I2-skogen och alla dess utmaningar, där alla med jävlar anamma kan delta i detta skitiga terränglopp för motionären som erbjuder tuffa utmaningar längs den ca 10 km långa banan.
För barnen fortsätter vi att erbjuda Kalvruset för de lite större mellan 9-14 år vars bana är ca 3 km gång och erbjuder varierande terräng och hinder anpassat till ungdomarnas ålder. För de allra minsta, 0-8 år, erbjuder vi Minikalvruset där de minsta på ett lekfullt sätt får prova på terränglöpning tillsammans med våra egna ”Minikalv”-maskotar.
I samband med din anmälan kan du ta del av ett extra fint erbjudande där du som anmäler dig innan jul den 31/12 kan köpa en startplats inklusive ett par av våra specialdesignade tights för enbart 700 kr (exklusive frakt). Du kan göra detta tillval i samband med din anmälan.
För er som vill ge bort Tjurruset som en julklapp kan du köpa ett presentkort till en familjemedlem eller vän. Instruktioner under ”Eventet” och ”Presentkort.
Glöm inte att följa oss på sociala medier där du får uppdateringar om nyheter inför loppet 2019!
  www.facebook.com/tjurruset
 @tjurruset