Nu kör vi!

ÄNTLIGEN!
Vi har väntat och väntat men nu är äntligen väntan över och vi går in i planeringen för Tjurruset 2021. Vi har inte haft några tvivel på att vi ska arrangera men vi har behövt fundera på vilket datum som arrangemanget i år skulle gå. Och till slut har vi bestämt oss.

Årets datum är nu spikat till den 18 september, anmälan är öppen redan nu, klicka bara vidare i länken här så kommer du till anmälan.

Just nu har vi endast öppnat anmälan till Tjurruset och kommer vänta med kalv- och minikalvruset. Ambitionen är såklart att vi ska kunna göra arrangemanget så likt de normala som möjligt. Men vi väljer att avvakta lite till med det så att vi är på säkra sidan och kan välkomna alla.
Det här har vi alla väntat på, in och anmäl er för att vara säkra på att ni får en plats, ut i skog och blötmark för att träna er till årets skitigaste lopp!

PS
ni missade väl inte att Karlstad stadslopp flyttade till den 16 oktober. Varför inte göra hösten till en riktig utmaning och var med i både Tjurruset och Karlstad stadslopp? läs mer om stadsloppet här.

/Mikael