Tjurruset nästan som vanligt

Tjurruset kommer att bli av! Så mycket vet vi. Och datumet som gäller för er är den 18 september. Vi jobbar just nu med startgrupper utspridda under lite längre tid för att minska antalet deltagare på en och samma yta, vi kommer också att behöva anpassa årets bana för att minimera trängsel under loppet. Vi följer såklart de rekommendationer som råder och längtar tills vi kan välkomna alla deltagare till startlinjen tillsammans med huvudsponsorn KMTi. Just nu tillåts 900 personer på samma ställe vid motionslopp så skynda dig att anmäla dig för att säkra din plats i det skitigaste loppet i år! Om du inte redan anmält dig så gör du det på www.tjurruset.com och till dig som redan är anmäld till loppet hoppas vi att du ligger i hårdträning inför loppet.

 

Kalvruset får vänta till 2022

Med tanke på smittläget bland den yngre befolkningen så kommer Kalvruset och minikalvruset att ställas in 2021. De som fått sin start flyttad från 2020 till 2021, kommer att få den framflyttad ytterligare ett år. Ett tråkigt besked